Nyhedsbreve

 

nyhedsbrev

5.917 gange tak!

Den2. juli 2015

Vi er kommet lidt på afstand af valget, regeringen er blevet dannet, og Socialdemokraterne har fået ny formand og har fordelt ordførerskaber og udvalgsposter. Så nu må det være på sin plads med en lille opdatering fra mig.

Jeg fik et personligt godt valg. 5.917 personlige stemmer, hvilket er endnu flere, end jeg fik ved sidste valg. Tusind tak til de mange vælgere og frivillige som har støttet mig. I har været fuldstændig fantastiske, og jeg er meget stolt. Det er en stor ære at repræsentere Vestsjælland og så endda med et stærkt mandat.
 
Det forpligter selvfølgelig også, og I skal vide, at I har en kandidat, der er stolt og meget ydmyg over den flotte tillid, og jeg vil slide hårdt for at leve op til den. Jeg vil kæmpe videre for Vestsjælland i Folketinget.

De første dage efter valget var alligevel fyldt med blandede følelser. Socialdemokraterne gik frem ved valget, både i lokalt og i resten af landet.

Vi gik til valg på at styrke det Danmark, vi kender, og vi førte en fantastisk valgkamp. Men desværre tabte vi valget, og Lars Løkke er nu blevet statsminister for en smal Venstre-regering.

Nu bliver det så spændende at se, hvad den nye regering kan få gennemført. Forhåbentligt ødelægger den ikke for meget af alt det gode, vi har sat i gang.

Samtidig er Dansk Folkeparti blevet landets næststørste parti. De har allerede svigtet deres ansvar ved ikke at ville indgå i regeringen. Men vi har tænkt os at holde dem op på deres velfærdsløfter alligevel.

Vi skal finde en god løsning på dagpengespørgsmålet, sikre en god vækst i det offentlige og støtte op om vores velfærd. Der er masser at blive enige om, hvis Dansk Folkeparti er parate til at føre den politik, som de gik til valg på.

Med det vil jeg ønske dig en rigtig god sommer.

Med venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff, medlem af Folketinget


 

nyhedsbrev

Kære læser af mit nyhedsbrev.

10. juni 2015

Der er gået to uger af valgkampen, og der er blot otte dage, til vi skal hen og stemme.
Det vil også sige otte dage, til vi skal vælge, hvilken statsminister vi vil have, og hvor Danmark skal bevæge sig hen de næste fire år.
Hvis man følger med i meningsmålingerne – og det kan jo være svært at undgå – så kan man se, at valget bliver meget, meget tæt. Hver en stemme kommer bogstaveligt talt til at tælle.
Så hvis du også foretrækker Helle Thorning-Schmidt som statsminister og vil beholde det velfærdsdanmark, du kender, så er det mere vigtigt end nogensinde, at du går hen og bruger din stemme på valgdagen.
Jeg håber naturligvis på din opbakning.

Min egen valgkamp i Vestsjælland er travl, men først og fremmest sjov og spændende.
Jeg kommer rundt i hele lokalområdet og får mødt en masse mennesker, og det er faktisk det allerbedste ved valgkampen – muligheden for at være i kredsen og snakke direkte med vælgerne.
Måske har jeg også mødt dig, og ellers kan jeg forhåbentligt nå det endnu.

Jeg håber, vi ses.

Gode valgkampshilsner
Rasmus Horn Langhoff, medlem af Folketinget
Formand for Folketingets Transportudvalg


 

nyhedsbrev

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Udgivet 3. juni 2015

Så er den første uge af valgkampen ved at være gået, og der er virkelig fart på. Måske er du allerede stødt på mig et sted i det vestsjællandske?
Jeg synes, det er fantastisk sjovt at føre valgkamp, og jeg nyder at komme omkring i kredsen og møde vælgerne og få en masse gode og spændende snakke med jer. Jeg håber også, at I synes valgkampen er spændende og ikke får pip af, at alting handler om politik i de her dage.
Der er i hvert fald ingen tvivl om, at når selve valgdagen kommer, er det rigtig vigtigt, at så mange som overhovedet muligt går hen og stemmer. Og der håber jeg selvfølgelig på din opbakning.

På valgkampens tredje dag fremlagde socialdemokraterne vores valggrundlag. Det vil sige den politik, vi går til valg på.
Her blev det understreget, at vi socialdemokrater tror på det Danmark, du kender. Et land med solidaritet mellem mennesker. Et land med god og gratis sundhed. Med stærke virksomheder, der skaber vækst og job. Med tryghed for vores ældre. Hvor vores unge kan få en gratis uddannelse. Det er et land, hvor vi passer på hinanden, og hvor der samtidigt er plads til forskellighed. For alle mennesker er forskellige og udfolder deres egne særlige talenter. Derfor skal vi have alle med.

Det gælder naturligvis også i Vestsjælland. Og det er det, jeg arbejder for. At de fremskridt regeringen har sørger for, og som vi forhåbentligt kan få lov til at fortsætte med at skabe efter valget, også når ud til os. Vi skal også have god sundhed, virksomheder i vækst og uddannelser for vores unge.
Derfor er det vigtigt, at Kalundborg og Odsherred fortsat har et lokalt, socialdemokratisk folketingsmedlem.

Rigtig god valgkamp!

Med venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff


Valget er udskrevet!

nyhedsbrev

– Nu gælder det kampen for et solidarisk Danmark
Efter fire år med en socialdemokratisk ledet regering er Danmark endelig tilbage på sporet efter 10 års katastrofekurs med de borgerlige. Økonomien er rettet op. Arbejdsløsheden falder. Optimismen er tilbage.

Valget kommer til at blive tæt. Kampen har vi kæmpet før. På den ene side står Lars Løkke Rasmussen, der ønsker nulvækst, fattigdomsydelser og brugerbetaling. På den anden side står vi socialdemokrater, der ønsker mere fællesskab og en stabil økonomi med råd til bedre velfærd for alle. Derudover bliver det også en kamp for at sikre, at lokalområdet også fremover skal have et socialdemokratisk medlem af Folketinget.

Det lykkedes ved sidste folketingsvalg. Både at vinde regeringsmagten og sikre, at jeg fik stemmer nok til at få et af de socialdemokratiske mandater på Sjælland. Sammen skal vi sikre, at det også lykkes denne gang.

Valgkampen er derfor allerede skudt i gang, mens du læser den her mail, og du kan møde mig – i valgkampsform – i Kordilgade 45 i Kalundborg i eftermiddag kl. 16.00. Jeg glæder mig til at se dig i dag eller i løbet af valgkampen.

Herunder kan du læse mere om mine mærkesager og se, hvorfor din anbefaling og personlige stemme på mig gør en stor forskel.

Jeg er klar til valgkamp og klar til at vinde valget. Det håber jeg også, du er!

Gode valgkampshilsner
Rasmus Horn Langhoff, medlem af Folketinget
Formand for Folketingets Transportudvalg

Læs hele Rasmus nyhedsbrev her……  nyhedsbrev_27_maj_2015.pdf


 

nyhedsbrev

Så er det snart 1. maj

– Og jeg håber, at se dig på dagen.

Kamptaler, hyggelig stemning og store visioner. Det er hovedingredienserne i en god 1. maj. Jeg sætter særligt pris på det hyggelige samvær og det fællesskab, vi altid har på den dag: Vi vil velfærdssamfundet. Vi har visioner for fællesskabet.

Her kan du se, hvor jeg er 1. maj:

– 09:00: Gørlev, Den gamle biograf, Gørlev
– 09:45: 3F Kalundborg, Nytorv 8, 4400 Kalundborg
– 11:00: Organisationernes Hus i Nykøbing Sj, Havnegade 5, 4500 Nykøbing Sj.
– 13:15: Kalundborg, Møllebakken i Kalundborg
– 15:30: Nykøbing Sjælland, På havnen i Nykøbing S

Jeg glæder mig til at se dig!

Rigtig god kampdag
Rasmus Horn Langhoff
MF og formand for Transportudvalget


 

nyhedsbrev

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Valget nærmer sig. Det kan man tydeligt mærke med Venstres seneste kampagne, der angriber vores sociale sikkerhedsnet under en falsk parole om, at det ikke kan betale sig at arbejde. Det er lodret forkert. Tallene er fulde af fejl og manipulationer og har alene til formål at indføre nedskæringer på overførsler og velfærd ad bagdøren. Vi skal stille krav; ret og pligt har altid været socialdemokratisk hjerteblod, men alle skal have muligheden for et godt liv. Og faktisk får man meget mere ud af at gå på arbejde i dag, end man gjorde, da Lars Løkke var statsminister.

Den politiske hverdag fortsætter
Men selvom valget kan være lige om hjørnet, er det stadig det daglige politiske arbejde, der fylder. Blandt andet arbejder jeg som lokalt folketingsmedlem og formand for Trafikudvalget hårdt for, at Kalundborgmotorvejen skal blive til virkelighed. Og i sidste uge behandlede vi så anden etape af motorvejen i folketingssalen. Der er med god grund opbakning til projektet, og jeg ser nu frem til også at arbejde videre med at få det sidste stykke at motorvejen vedtaget.

Terroren i København
Desværre har februar i år dog ikke kun budt på glædelige begivenheder – tværtimod. Terroren slog til, og det der hidtil kun er sket i andre lande, er kommet helt tæt på os. Men danskerne har svaret med endnu mere demokrati, solidaritet og fællesskab. Samtidigt har regeringen lanceret en terrorpakke, hvor vi forebygger, at noget lignende sker igen.
Den terrorpakke kan du læse mere om i dette nyhedsbrev. God læselyst.

Med venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff

 Læs uddrag af nyhedsbrevet Marts 2015.


 

nyhedsbrev

Rasmus Horn Langhoff (S) tager lukning af skattecentre op med ministeren

Torsdag blev en omorganisering af SKAT besluttet, som betyder, at de to vestsjællandske skattecentre i Holbæk og Korsør skal lukke. Det får nu det lokale socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff til at tage sagen op med Skatteminister Morten Østergaard.

”Jeg har skrevet til ministeren, fordi jeg synes, det er problematisk, at den nye organisering betyder en lukning af de to vestsjællandske skattecentre. Jeg er glad for, at man har lavet en omorganisering som samlet betyder, at der ikke bliver færre medarbejdere, og hvor man fortsat lægger vægt på, at SKAT er til stede i hele landet. Men netop derfor undrer det mig også, at man lukker begge de to vestsjællandske skattecentre” siger det lokale folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff.

Omorganiseringen af skattecentrene skal være fuldt indfaset i 2020. For Region Sjælland betyder planen, at man lukker skattecentrene i Holbæk, Korsør og Køge og bevarer skattecentrene i Maribo, Næstved og Roskilde.

”Der er langt fra det vestsjællandske til Næstved, Maribo eller Roskilde. Lukningen har derfor betydning for borgerne, men det koster også lokale arbejdspladser i Vestsjælland. Region Sjælland blev hårdt ramt af den økonomiske krise og for os socialdemokrater er det prioritet nummer et at skabe arbejdspladser. Her synes jeg, det er vigtigt, vi indtænker betydningen af de statslige arbejdspladser, og med de mange nye digitale muligheder kunne man jo også flytte nogle af funktionerne fra SKAT i hovedstadsområdet til os på Sjælland” siger Rasmus Horn Langhoff.

For yderligere information kontakt Rasmus Horn Langhoff.

Venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff


nyhedsbrev

Socialdemokrater slår til lyd for ny station ved Novo Nordisk

Inden sommer skal partierne bag forliget om ”Bedre og billigere kollektiv trafik” blive enige om nye forbedringer i landets infrastruktur. Det er regeringen, SF, Enhedslisten og Dansk Folkeparti, der inden længe tager fat på forhandlingerne om ca. en milliard kroner, og de lokale socialdemokrater i Kalundborg har et konkret ønske til forhandlingsbordet.

”Vi vil gerne slå til lyd for en ny station i Kalundborg ved Novo Nordisk og Novozymes. Der er 3.500 som hver dag skal til og fra deres arbejdsplads på de to største arbejdspladser her i byen og med den nye fabrik bliver tallet endnu højere. Med en pendlerstation kan vi gøre det mere attraktivt at arbejde her i kommunen og for virksomheder at placere sig her i byen” siger det lokale socialdemokratiske byrådsmedlem Sten Drejø.

Gennem en årrække har der været arbejdet for at få etableret en ny station ved Novo Nordisk. Novo Nordisk og Novozymes har gennem årerne udtrykt et stort ønske for, at få etableret en pendlerstation, og DSB ser gerne, at stationen etableres. Trafikstyrelsen har konkluderet, at Kalundborg Øst ikke vil påvirke landsdelstrafikken, og stationen vil ikke give problemer med hensyn til køreplan eller materielforbrug.

”En ordentlig infrastruktur har stor betydning for jobskabelse og udvikling af Kalundborg. Derfor er jeg også meget optaget af, at vi fra socialdemokratisk side hele tiden arbejder på at gøre det lettere at bo, arbejde og drive virksomhed her i området. Med de kommende forhandlinger om en bedre kollektiv trafik er det oplagt, at vi spiller vores gode forslag om en ny station i Kalundborg Øst på banen” siger det lokale socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff, der også er medlem af Folketingets Transportudvalg.

Med venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff
MF, Socialdemokraterne