Folketinget

Tak for den store opbakning ved folketingsvalget

Image2

Tak til alle der har stemt på mig og de mange der har hjulpet mig i valgkampen. Jeg gik frem i stemmetal og fik hele 5917 personlige stemmer ved dette folketingsvalg. Det er jeg naturligvis stolt og beæret over.

Dermed blev jeg også genvalgt til Folketinget, hvor jeg kan fortsætte mit arbejde til gavn for lokalområdet. For uanset om vi taler infrastruktur, uddannelse, jobskabelse eller velfærd, så har Vestsjælland brug for folketingsmedlemmer, som vil slås for området.

Sådan et folketingsmedlem er jeg. Og på grund af jeres opbakning kan jeg nu fortsætte dette arbejde.

Tak for det.

Venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff, MF (S)
Dato – 22. juni 2015.

Efterskrift…..
Rasmus stemmesluger i kredsen, se http://sn.dk/Kalundborg/


Rasmus Horn Langhoff er genvalgt

Rasmus Horn Langhoff er genvalgt til Folketinget. Vi ønsker tillykke med valget. Og Vi takker for Jeres støtte til ham.

Rasmus_region_sj_a

Socialdemokraterne har fået 1.104 flere stemmer i Kalundborg Kommune.

Rasmus Horn Langhoff har fået 5992 stemmer samlet i Storkreds Sjælland, hvilket er en fremgang på 582 stemmer.


Vinderne af konkurrencen

valgoel_2015

1. præmie = 2 Rød Langhoff
Tanja Mortensen, Ruds Vedby.

2. præmie = 4 Rød Langhoff
John Hansen, Gørlev.
3. præmie = 6 Rød Langhoff
Lisbeth M. Jensen, Bjerge.
Præmierne er udleveret til vinderne.

I år står 1. maj i resultaternes tegn.

1_maj_gryden

Danmark er godt på vej ud af krisen. I marts faldt arbejdsløsheden med 1.500. Arbejdsløsheden er i dag den laveste i over 6 år. Vi har haft vækst i 6 kvartaler i træk. Der er styr på vores økonomi. Det er godt for Danmark. Og det er godt for alle de familier, som nu kan se mere lyst og trygt på fremtiden. Færre børn vokser op i fattigdom. Vi sætter hårdt ind mod social dumping. Vores børn lærer mere. Kriminaliteten falder. Siden 2011 har vi knoklet for at få Danmark tilbage på sporet. Og vi er kommet langt.

Jeg er stolt over de resultater, vi har skabt i fællesskab. Vi er socialdemokrater. Og vi gør en forskel.

Det gælder også, når det handler om det emne, som optager os alle sammen: dagpengene.

Dagpengesystemet giver tryghed for den enkelte. Det er solidarisk. Og det skaber et stærkt og dynamisk arbejdsmarked, som er fundamentet for dansk økonomi. Derfor er det vigtigt for Socialdemokraterne, at vi har et solidt og attraktivt dagpengesystem.

Og derfor stemte vi imod det dagpengesystem, som Kristian Thulesen Dahl over en gang flæskesteg fik gennemført sammen med Lars Løkke i 2010.

Men ved folketingsvalget i 2011 stemte flere danskere på partierne bag dagpengereformen end før valget. Det er vilkårene i politik.

Siden 2011 har den socialdemokratisk ledet regering brugt over 4 mia. kr. på at afbøde konsekvenserne for de mennesker, der er kommet i klemme. Det er mange penge i en krisetid.

Vores indsats har betydet, at alle som er blevet berørt af Thulesen Dahl reformen har haft forsørgelse, de ellers ikke ville have haft.

Man skal ikke være i tvivl. Vi socialdemokrater ønsker et nyt dagpengesystem. Det skal være robust og trygt. Det skal være holdbart. Og færre skal opbruge deres dagpengeret. Men vi ønsker ikke flere hovsaløsninger, når det handler om dagpenge. Det prøvede man i 2010. Og det virker ikke.

Derfor har vi bedt en kommission om at komme med forslag til, hvordan fremtidens dagpengesystem skal se ud. Det er et arbejde, som er færdig i september. Lønmodtagerne sidder med i kommissionen. Og dem lytter vi naturligvis til.

Men vi har også vores egne holdninger til det nye dagpengesystem:

Vi ønsker ikke, at de arbejdsløse skal blive hængende i systemet. Derfor har vi også gennemført en beskæftigelsesreform, der hurtigere får ledige i arbejde. Og den solide vækst som regeringens økonomiske politik skaber er en garant for at der bliver skabt nye job.
Reglerne for genoptjening fungerer ikke godt nok. Derfor skal genoptjeningsreglerne nytænkes.
Lønmodtagerne skal have et incitament til at tage korte ansættelser. Det er uholdbart, hvis det ikke kan betale sig for dagpengemodtagere at tage et job uanset længde.
Vi har de penge vi har. Vi skal have styr på de offentlige udgifter. Det gælder også udgifterne til dagpenge. Dagpengesystemet må ikke blive dyrere.
Endelig er det vores mål, at vi denne gang får skabt et trygt dagpengesystem. Det skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt for os, at der findes en løsning, som et bredt flertal står bag.

Dette er vores ønsker for et nyt dagpengesystem.

Vi vil give kommissionen de bedst mulige arbejdsbetingelser. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for en bred politisk aftale, ikke at grave skyttegrave på forhånd. Derfor kommer vi ikke til at fremlægge et fikst og færdigt forslag. Vi vil have resultater. Og ikke politiske paradeforslag. Det er Socialdemokraternes overbevisning, at det er den bedste måde at sikre lønmodtagerne på.

Kan I have en god 1. maj. Jeg håber at se mange af jer i morgen.
Med venlig hilsen

Helle Thorning-Schmidt


 

nyhedsbrev

Valget nærmer sig. Det kan man tydeligt mærke med Venstres seneste kampagne, der angriber vores sociale sikkerhedsnet under en falsk parole om, at det ikke kan betale sig at arbejde. Det er lodret forkert. Tallene er fulde af fejl og manipulationer og har alene til formål at indføre nedskæringer på overførsler og velfærd ad bagdøren. Vi skal stille krav; ret og pligt har altid været socialdemokratisk hjerteblod, men alle skal have muligheden for et godt liv. Og faktisk får man meget mere ud af at gå på arbejde i dag, end man gjorde, da Lars Løkke var statsminister.

Den politiske hverdag fortsætter
Men selvom valget kan være lige om hjørnet, er det stadig det daglige politiske arbejde, der fylder. Blandt andet arbejder jeg som lokalt folketingsmedlem og formand for Trafikudvalget hårdt for, at Kalundborgmotorvejen skal blive til virkelighed. Og i sidste uge behandlede vi så anden etape af motorvejen i folketingssalen. Der er med god grund opbakning til projektet, og jeg ser nu frem til også at arbejde videre med at få det sidste stykke at motorvejen vedtaget.

Terroren i København
Desværre har februar i år dog ikke kun budt på glædelige begivenheder – tværtimod. Terroren slog til, og det der hidtil kun er sket i andre lande, er kommet helt tæt på os. Men danskerne har svaret med endnu mere demokrati, solidaritet og fællesskab. Samtidigt har regeringen lanceret en terrorpakke, hvor vi forebygger, at noget lignende sker igen.
Den terrorpakke kan du læse mere om i dette nyhedsbrev. God læselyst.

Med venlig hilsen
Rasmus Horn Langhoff