Kategoriarkiv: Rasmus Horn Langhoff

Indlæg fra Rasmus Horn Langhoff om hans Folketings arbejde. Du kan ikke forvente et straks svar.

Bevar Høng – Tølløse Banen

Togtur 14. juni 2015 Slagelse – Tølløse

Søndag den 14. juni 2015, havde Rasmus Horn Langhoff ca. 300 borgere med ombord i veterantog, i en støtteaktion for Tølløsebanen.

Vi kørte fra Slagelse Station og endte om eftermiddagen i Tølløse. Det blev til en rullende folkefest langt Tølløsebanen, hvor folk kunne stå af og på undervejs.

Hele arrangementet var iværksat af Rasmus Horn Langhoff, lokal valgt folketingsmedlem og formand for Folketingets Transportudvalg, i en støtteaktion for Tølløsebanen.

Rasmus fortæller om togturen:Tak for en enestående kampagne i dag. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Sikke en oplevelse, sikke en gejst. Hold op, hvor det bare kørte som smurt.

Tak for en hamrende flot indsats fra jer alle. Tænk, at vi kan mønstre den slags store folkelige aktiviteter. Det er og bliver valgkampens absolutte højdepunkt“.

 

bevar_banen1

Velkommen

SOCIALDEMOKRATERNE I KALUNDBORG

På hjemmesiden kan  du finde oplysninger om Socialdemokraterne i Kalundborg, Regionen, Kredsen, Gruppen, Rasmus Horn Langhoff, medlem af Folketinget, nyttige links og meget mere.Har du brug for yderligere info, er du velkommen til at kontakte:

Har du brug for yderligere info, er du velkommen til at kontakte:
Formand Gunner Jørgensen, Fælledvej 5, 4281 Gørlev
mobil: 20 48 85 68kontakt mail